Välkommen

Välkommen till www.lovers.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Om mig

Bild på mig

Hej :)

Jag heter Paulin och bor i en förort till Eskilstuna som heter Torshälla. Där trivs jag och mina älskade djur bra, nära till stan, naturen och riktigt lugnt och skönt är det :)

Andra hobbys förutom djuren är väl motor/bil. Brukar fixa med bilen/bilarna då det behövs, just nu äger jag två Saabhäckar som har ett och annat som behövs göras... blir en hel del att pyssla med :P Jag är utbildad yrkeschaufför med BE CE behörighet, alltså får jag köra långtradare med sina 24 meter och 60 tons last. Riktigt kul, då jag velat detta sedan jag var liten :D Nästa behörighet på kortet kommer så småningom bli för motorcykel då jag gillar fart och fläkt och är uppvuxen med sådana omkring mig.

Annars håller jag nog till rätt mycket hemma där jag pysslar med hemmet, djuren och allt som behövs. Jobbar jag inte så finner man mig oftast hemma eller i krokarna.

Nu till våren är planerna att plugga, jobba och roa mig med diverse annat nyttigt, precis som man bör när man tydligen ska behöva va vuxen.. usch, vill bli barn igen och ha en mamma och pappa som fixar allt åt mig, men den lyxen är förbi har jag förstått ;)

Ja detta var väl lite snabbt om mig, mer kommer när jag känner för det och har någe vettigt att säga :)

Välkommen till min hemsida och hoppas ni ser någe sött, kul eller intressant :)

Mvh Paulin och djuren

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)